Що робити з відпрацьованим каталізатором

Найкраще, що ви можете зробити з нейтралізатором шкідливих газів, що вийшов з ладу, — продати каталізатор. Так, ви не лише зможете здати на переробку вторсировину, а й отримати відшкодування за прилад, що більше не несе ніякої користі.

Скупка каталізаторів повертає кошти за дорогоцінні метали, які містить нейтралізатор. Родій, паладій та платина покривають “соти” нейтралізатора та сприяють хімічній реакції, що відбувається на поверхні. Тут шкідливі гази фільтруються. Саме тому каталізатор не служить вічно, з часом фільтр руйнується через механічні, хімічні пошкодження. А тому рано чи пізно вам доведеться вирішувати, що робити з відпрацьованою деталлю. В нагоді стане скупка каталізаторів по Україні, адже ви маєте можливість утилізувати деталь без шкоди для навколишнього середовища та отримати кошти.

Від чого залежить ціна на каталізатор

Всі наявні в каталізаторі метали — досить рідкісні, а їх видобуток в природі не такий простий. Саме тому, відпрацьована деталь — об’єкт уваги для скупки. Ви можете підвищити ціну каталізатора залежно від того, в якому стані каталізатор. Довірити вирізати каталізатор з авто варто довірити спеціалісту. Якщо ви ніколи не займалися подібним, ризикуєте пошкодити деталь та частково втратити дорогоцінні метали.

Вартість пристрою залежить від кількості металів. Ціна на паладій, родій та платину відрізняється. Екологічна ситуація в світі спонукає підвищувати вимоги, виробники каталізаторів змушені використовувати більше дорогоцінних металів, що очищають токсичні гази. Найдорожчим металом є платина, і вона частіше за все трапляється в каталізаторах закордонних виробників в дизельних авто. Бензинові автомобілі мають більший відсоток паладію. Проте найбільший вміст мають гібридні транспортні засоби.

Вартість вашого пристрою визначає зовнішній вигляд та те, скільки часу деталь була у використанні. Пристрій без помітних вм’ятин та інших дефектів оцінюють дорожче, адже якщо корпус цілий, то й метали в повній мірі залишаються.

Вартість каталізатора залежить від виду: металевий коштуватиме дорожче, керамічний більш крихкий, швидше піддається руйнуванню, тому швидше виходить з ладу, втрачаючи дорогоцінне напилення. Небажано, щоб на деталі були тріщини, подряпини. Відіграє роль і термін експлуатації. При тривалій експлуатації, осердя руйнується, а напилення зношується. Забруднення, накопичення масла та сажі варто попередньо очистити, проте не варто використовувати агресивні хімічні розчини, а спеціально призначений очисник.

<>

Чому варто обрати скупку Demi Motors Recycling

Дуже важливо вибрати скупку металів. Офіційно зареєстрована компанія — це ваші гарантії. Ви можете розраховувати на точну експертизу у вашій присутності, обладнання та утилізацію згідно державного стандарту. Відразу після спектрального аналізу ви отримаєте свої гроші згідно вартості металів, встановлених світовою біржею. Демі Моторс дає вигідні умови, тут ваш каталізатор перевіряють на наявність дорогоцінних металів з допомогою спектрального аналізу, що дозволить за лічені хвилини вияснити точний вміст благородних металів.

Зверніться до www.demimotors.com/ за найкращими цінами та здайте відпрацьований пристрій в надійні руки!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *