Купити електромобіль в Україні недорого: де знайти, яку модель обрати, варіанти оформлення

Думаєте купити електромобіль в Україні? Останніми роками таке бажання стає все популярнішим у нашій країні, адже автономія від паливно-мастильного тягаря виглядає привабливо. Наприклад, Японія, яка також не володіє природними запасами нафти, активно розвиває та виробляє машини з батареями та акумуляторами, щоб можна було використовувати відновлювальну енергію сонця або отриману за допомогою АЕС. Не дивно, що українці також бажають користуватись наявними ресурсами, покладаючись на себе та свою країну. Як мінімум, можна пригадати весну-літо 2022 року, коли паливо було дефіцитним товаром, а автомобілі простоювали в гаражах та на вулицях через неможливість їх заправити. Вартість “зеленого” палива також приємніша, ніж “коричневого”. Плюсів багато, тож розберемо, де купити електромобіль недорого, яку модель вибрати для економії коштів, а також методи оформлення в кредит навіть вживаної машини.

Де купити електро авто в Україні? Як і звичайну машину, придбати “зелену” можна в дилерських центрах або ж вживану з майданчика / від фізичної особи. В першому варіанті потрібно знайти представництва тієї чи іншої марки, яка виробляє “Е” версії транспортних засобів, звернутись через сайт для огляду асортименту або приїхати на консультацію до центру продажу. Варіантів оформлення зазвичай два: повна сплата (далі очікування надходження електромобіля та подальше оформлення через Сервісний центр України), кредитне придбання (далі звернення до обраного банку, відкриття договору, оформлення паперів, отримання машини). Цей метод оформлення підійде тим, хто бажає отримати нову, сучасну та бездоганну машину, проте й буде платити відповідну ціну.

Купити електромобіль в Україні можна з ПланетАвто. Цей сервіс пропонує обрати на сайті будь-яку машину з оголошень, подивитись характеристики, фото та стан, ціну та стартовий внесок, а також залишити заявку на отримання безкоштовної телефонної консультації з представником ПланетАвто. На сайті PlanetAvto сотні варіантів “зелених” транспортних засобів на будь-який смак, тому вибрати та купити електромобіль в кредит буде нескладно в вашій області.

Серед моделей машин найпопулярнішою та найдешевшою на ринку є Nissan Leaf, яка в продажу з 2010 року та має вже 2 покоління компактного хетчбеку. Її обирають також через доступність деталей та простоту. З популярних можна відзначити асортимент Tesla, машини якої користуються попитом серед містян (Model S, Model 3, Model X, ін.). Якщо хочеться класичного та якісного бренду, то можна оглянути “зелені” версії марки BMW (популярні: i4, i7, iX).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *