Партнеры Matiz-club: AXA страхование

Ми раді Вам сповістити про те, що в середині листопада відбулося завершення угоди по придбанню акцій страхової компанії «ВЕСКО» міжнародною страховою групою АХА, яка входить в трійку найбільших та самих надійних страхових компаній в світі, також являється однією з перших по виплатам в Європі.
АХА надає послуги по ризиковому страхуванню, накопичувальному страхуванню життя, керуванню пенсійними фондами та керуванню активами.
Страхова група АХА висловлює Вам свою повагу та пропонує комплекс послуг зі страхування транспортних засобів за програмою авто – КАСКО та обов’язкового страхування цивільної відповідальності ( авто – Цивілка ), а також допомогу в отриманні кредитів на авто будь-якої складності.

СТРАХОВІ РИЗИКИ
1.Викрадення ТЗ:
Викрадення (угон) транспортного засобу під час його знаходження в будь-якому місті в будь-який час по всій території України без наявності сигналізації.
2. Збитки внаслідок ДТП:
— будь-яке пошкодження або знищення транспортного засобу, його окремих складових частин чи додаткового обладнання внаслідок ДТП з вини водія, або без неї.
3. Збитки внаслідок інших подій:
— протиправні дії третіх осіб;
— природні явища та катаклізми (бурі, урагани, селі, зсуви ґрунту, зливи, град та інш.);
— падіння предметів (дерев, снігу, льоду, стовпів, рекламних щитів та інш.);
— бою скла (камінням та інш. предметами, що вилетіли з-під коліс ТЗ );
— пожежі або вибуху;
— нападу свійських або диких тварин.

Основою нашої роботи являється інформаційність, оперативність, висока якість обслуговування, індивідуальний підхід, лояльні тарифи, завдяки цьому ми акредитовані і успішно співпрацюємо з багатьма банками України. Страхова група AXA зарекомендувала себе як надійний партнер.
Ми повністю упевнені, що успіхом «AXA» страхування зобов’язане команді, яка вміє вдало вести бізнес, опираючись на знані ринку. Об’єднавшись, ми єдине ціле в усьому и для всіх !

Інфолінія: 8 044 42-555-55
8 097 923 72 00
www.AXA-ukraine.com

[hide]Для учасників клубу скидка 20 %

З повагою, Баранов Віталій
спеціаліст відділу регіонального розвитку
Телефони: +38 (097) 923 72 00;
8 (044) 425-55-55
E-mail: Baranov_Vitaliy@mail.ru
AXA-ua@ukr.net
Адреса: м. Київ, вул. Житньоторзька, 8.[/hide]

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *